RIVS Inspired Looks SAINT LAURENT

Het zal je vast niet ontgaan zijn: het is Paris Fashion Week! Wij zijn volop aan het genieten van prachtige shows van de mooiste modehuizen over de hele wereld een week lang in Parijs.

Onze RIVS stylistes laten zich continu inspireren door internationale catwalks. De show van SAINT LAURENT heeft een grote indruk bij ons achtergelaten, wij kunnen niet wachten om onze inspiratie met jullie te delen met vijf gestylede looks in deze blog.

Elegante pakken

In de show van Saint Laurent waren veel elegante en strakke pakken te zien met jassen erover heen. Denk aan lange mantels, bomberjacks en leren jassen. Bij RIVS vind je mooie pakken van exclusieve merken in onze collectie, zoals: Filippa K, Closed, Levete Room, Malene Birger en Majestic Filatures. Ook hebben wij een mooie najaarscollectie met jassen van de merken: Weekend Maxmara, La Salle, Janice en Ibana. 

Kom langs in de mooiste modewinkel van Alkmaar en breng de elegantie van de Saint Laurent Paris Fashion Week show terug in jouw garderobe! Laat je inspireren door onze vijf eigen gestylede looks in deze blog en shop de looks gelijk.

 

 

Look 1

Shop de volledige look

 

Look 2

Shop de volledige look

 

Look 3

Shop de volledige look

 

Look 4

Shop de volledige look

 

Look 5

Shop de volledige look

 

Volg ons op Instagram/Facebook voor meer fashion inspiratie: @rivsfashion

 

Bron: Saint Laurent Spring 2025 Ready-to-Wear Collection: https://wwd.com/fashion-news/shows-reviews/gallery/saint-laurent-spring-2025-ready-to-wear-collection-1236644634/ Giovanni Giannoni/WWD

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter